Kaltas metāla eņģes un rokturi lādei

Eņģes un rokturi lādei

Vēsturiskajās lādēs bieži izmantoja kaltas dzelzs eņģes un dzelzs rokturus. Kaltiem enģes ir metāla stiprinājumi, kas tiek izmantoti, lai savienotu divus materiālus kopā. Tās parasti tiek piestiprinātas pie lādes malām un kalpo kā atvēršanas un slēgšanas mehānisms. Dzelzs rokturi tiek izmantoti, lai paceltu un pārvietotu lādi. Tie ir piestiprināti lādes sānos un var būt izgatavoti no dažādiem materiāliem, piemēram, koka, dzelzs vai citiem metāliem.


metāla eņģes

mebelu enges


Kaltas metāla eņģes un rokturi bieži tika izgatavoti ar lielu precizitāti, lai nodrošinātu, ka tie cieši un droši piestiprinās pie lādes. To izgatavošanai bieži izmantoja tradicionālās metināšanas un kaltēšanas tehnikas, kas prasīja īpašas zināšanas un prasmes. 


eņģes mēbelēm



Dzelzs rokturus bieži izgatavoja arī ar dekoratīviem elementiem, piemēram, gravējumiem, lai piešķirtu lādei estētisku izskatu.
Lai gan kaltas dzelzs eņģes un rokturi tagad var šķist novecojuši, tie bija svarīgi elementi, kas nodrošināja lādes drošību un izturību. Tos var redzēt daudzos vēsturiskos objektos, un to izmantošana vēsturisko rekonstrukciju veidošanā palīdz saglabāt un atjaunot pagātnes tehnikas un materiālu izmantošanas tradīcijas.

mēbeļu eņģes

enģes

eņģes



Kaltas eņģes, eņģes, rokturus, metāla eņģes, lādei, rokturi, durvju rokturi, durvju rokturis melns, vēsturiski durvju rokturi, kaltas dzelzs enges un rokturi ladei
metāla eņģes, eņģes, mēbeļu eņģes, enges,mebelu enges, metāla vārtu eņģes, divviru eņģes, durvju rokturi, mēbeļu rokturi, ārdurvju rokturis, kaltie rokturi


Jaunāka Vecāks