Ar roku zīmēti

   Ar roku zīmēti mūsu pasūtījumi

Ekskluzīvi mākslinieciski dizainēti metāla vārti un margas - Jūsu mājai un dārzam

Vai Jūsu māja vēl joprojām slēpjas aiz anonīmiem un vienveidīgiem vārtiem? Vai Jūsu dārzs gaida to speciālo pieskārienu, kas padarītu to īpašu un unikālu? Ja jūsu atbilde ir "jā," tad mēs esam šeit, lai palīdzētu jums pārvērst savu māju un dārzu par īstu mākslas darbu.

Mūsu uzņēmums piedāvā augstas klases ar roku zīmētus metāla vārtus, balkonu margas, dārza vārtus un vartiņus, kas ir piemēroti jebkura stila mājai. Mūsu dizaineri un metālapstrādes meistari strādā kopā, lai radītu unikālus un elegantes dizainus, kas izceļas no masveida ražošanas izstrādājumiem.

Kāpēc izvēlēties mūsu produktus:


  1. Māksliniecisks dizains: Mūsu metāla vārti un margas tiek radīti ar roku, tāpēc katrs gabals ir unikāls un izpilda visaugstākos dizaina standartus.
  2. Izgatavots pēc pasūtījuma: Mēs ņemam vērā katru klienta vēlmes un vajadzības, radot vārtus un margas, kas pilnībā atbilst Jūsu mājas stilam un personībai.
  3. Izturība: Mūsu produkti tiek ražoti no augstas kvalitātes metāla, nodrošinot izturību un ilgmūžību.
  4. Pievienotā vērtība: Ar mūsu metāla vārtiem un margām Jūsu māja iegūs paaugstinātu vērtību un kļūs par kaimišu un garšu priekšmetu.

Kontaktējieties ar mums jau šodien!

Neatliekiet savu mājas un dārza pārveidošanu uz vēlāku. Sazinieties ar mums šodien, lai uzzinātu vairāk par mūsu ekskluzīvo piedāvājumu metāla vārtiem, balkonu margām, dārza vārtiem un vartiņiem. Mūsu speciālisti priecāsies Jums palīdzēt izveidot māju un dārzu, par kuriem jūs vienmēr esat sapņojis.

Sazinieties ar mums pa tālruni [+371 20650162] vai epastu [ottomanmetal@gmail.com], lai sāktu ceļu uz unikālu un izcilu mājas un dārza dizainu. Mēs esam gatavi darboties pie Jums!
























kalēju darbnīca,metāla kalumi, Mākslinieciskā kalšana un metināsanas darbi, dekoratīvie metāla dizains, metāla kalšana, metāla kāpnes, Kalti izstrādājumi, dekoratīvie metāla kalumi, kalumi skices,skices,margas skices,vārti skices,kapņu skices,
Jaunāka Vecāks