Kalti metāla kāpņu margas- Rīgas Juridiskā augstskola

Kalti metāla kāpņu margas


Kaltas dzelzs kāpņu margas, kurām ir daudz variantu mājas un dārza kāpņu margu modeļiem. Noteikti atradīsies modelis, kas patiks jebkuram klienta gaumei un interesei. Izvēlētā dizaina izvietojums starp daudziem dažādiem modeļiem tiek veikts, ņemot vērā klientu apmierinātību ar pieredzējušajiem darbiniekiem. Kaltas dzelzs kāpņu margām ir iespējams ieraudzīt franču arhitektūras modeļus. Tas parāda, ka kaltas dzelzs izstrādājumi un dizainparaugi, tie atdalīti no parastās līnijas, pievienojot dažādas arhitektūras ar bagātīgu arhitektūras saturu un atšķirību. Būs pareizi uzsvērt, ka kaltas dzelzs kāpņu margās, kur var redzēt lielisko mākslas un lietderības kombināciju, jūs redzēsit gan estētiku, gan lietderību un tās būs atbilstošas lietošanas mērķim.

 Šīs bija interesants un izaicinošs darbs pie Rīgas Juridiskās augstskolas kāpņu margām, jo vajadzēja atkārtot pirms simtgadu meistara darbu. Sākot no rasējuma līdz krāsojumam izpildīts mūsu meistara rokām!















kāpņu margas,metala margas,metāla kāpņu margas,forge railing,Kalti izstrādājumi,kāpņes margas,Juridiska augst skola,dekoratīvie metāla kalumi,metāla margas kāpnēm
Jaunāka Vecāks